+31 6 15278747
info@ghverhuur.nl

GHverhuur is opgestart door Gerben de Looff en Hans Witte. Beiden zijn ze werkzaam als zzp’er. Gerben als monteur en stratenmaker, Hans als bouwvakker. Hans werkt al vanaf 2013 als ZZP’er in de bouw. Door een bedrijfsongeval is Gerben omgeschoold naar engineer. Gerben had door het ongeval weinig eigen gebruik meer van zijn gereedschappen, sinds 2020 zijn we het verhuren wat uit gaan breiden. Doordat dit steeds verder is gegroeid, hebben we het in 2023 professioneel aangepakt door online te gaan.

GHverhuur wil professioneel gereedschap verhuren voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Dit tegen een scherpe prijs en met een goede service. Door de ruime werkervaring kunnen Gerben en Hans de nodige adviezen geven bij de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wat GHverhuur belangrijk vindt binnen ons verhuurbedrijf is: kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Er wordt door Gerben en Hans geïnvesteerd in top merken met hoge kwaliteit zodat u zeker weet dat u een betrouwbaar product huurt. Voor het juiste product of advies bij een karwei bent u bij GHverhuur aan het juiste adres!

Kopen onnodig en duur? Kies voor GHverhuur!

eigenaar ghverhuur gh verhuur