+31 6 15278747
info@ghverhuur.nl

Wat je echt moet weten over huren bij GHverhuur:

Het huren bij ons is eenvoudig. We vertellen u graag hoe het werkt en wat het kost. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Ontdek hoe wij het huren van materieel zo makkelijk, zorgeloos en duidelijk mogelijk voor u maken.

Neem een legitimatiebewijs mee:

We vragen aan iedereen die bij ons huurt, zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs met pasfoto. Alleen op vertoon van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs kunt u bij ons materieel huren.

Moet ik borg betalen?

Onze machines en gereedschappen vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde. Daarom vragen wij een borgsom. Het borgbedrag verschilt per artikel. Levert u het artikel na de huurperiode in goede staat bij ons in? Dan krijgt u uw borg weer terug.

 

Zijn er kosten voor reinigen, slijtage en reparatie?

Alle machines en gereedschappen die u bij ons huurt, zijn schoon en verkeren in goede staat. We rekenen erop dat u het gehuurde ook weer schoon en in goede staat terugbrengt. Is dit niet het geval, dan brengen we eventueel reinigings- en/of reparatiekosten achteraf in rekening.

Voor slijtage aan bijvoorbeeld mee gehuurde diamantbladen en diamantboren berekenen we de kosten door slijtage per mm.

 

Hoe worden de kosten van brandstof berekent?

Als u een machine bij ons huurt zit die helemaal vol met brandstof. Deze dient ook weer gevuld te zijn als u hem terug brengt. Wanneer dat niet zo is, brengen wij daar kosten voor in rekening. De kosten voor brandstoffen zoals benzine en diesel moet u zelf betalen.

 

Kan ik machines of gereedschappen ook laten bezorgen en ophalen?

We kunnen materieel ook op locatie bezorgen en ophalen. U betaalt dan een vergoeding voor de transportkosten.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

De prijzen die we op de website vermelden zijn exclusief kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijpen, slijtage, transport, reiniging en toebehoren.

 

Dagtarief
Huurt u een artikel tegen de dagprijs? Dan huurt u het artikel voor maximaal 12 uur. Dat betekent als u het artikel op bijvoorbeeld maandag om 07:00 uur bij ons ophaalt, u het maandag voor 19:00 uur weer terug inlevert. Tenzij anders overeen gekomen.

Wat is het verschil tussen dagtarief en weektarief?

Bij GHverhuur bepaalt u zelf hoe lang u iets huurt. Een dag, week, of nog langer? Hoe langer u iets huurt, hoe gunstiger het tarief.

 

Weektarief
Huurt u een artikel tegen weekprijs? Dan huurt u het artikel voor 7 dagen. Dat betekent als u het artikel bijvoorbeeld vrijdag om 07:00 bij ons ophaalt, u het artikel de volgende donderdag om 19:00 weer terug inlevert. Tenzij anders overeen gekomen.

www.ghverhuur.nl gh verhuur ghverhuur